Pasta i flødesouce #72

Pasta i flødesouce #72

Peter Grundtvig

Det efterhånden nogle år siden at jeg hos pizzabageren bestilte en nummer #72. For det lykkedes min kæreste og jeg at genskabe opskriften, og den er rigtig populær hos vores børn. Den tager ca. 15 minutter at lave.

Ret Hovedret

Ingredienser

  

  • 500 gram frisk pasta
  • 250 gram bacon i tern
  • 7 fed hvidløg 1/2
  • 1 ds. hakket tomat
  • 1/2 liter piskefølde

Sådan gør du

 

  • Sæt en gryde med vand over, til pastaen
  • Sæt en gryde på bludset, og put bacon ternen i den.
  • I mens bacon tern steger, pilles hvidløgne.
  • Når baconen er stegt næsten færdig, presses hvidløgne ned i gryden til baconen.
  • Kom de hakket tomater ned i gryden og rør rundt.
  • Hæld piskefløden ved, og sourcen er færdig.
  • Kom den friske pasta i gryden med vand, og lad det koge i 2-3 minutter (alt efter hvad det står på pakken)
  • Når pastaen er færdig, sies vandet fra og pastaen kommes i gryden med souce og vendes heri.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




*