Minestrone suppe

Minestrone suppe

Peter Grundtvig

Ret Suppe

Ingredienser

  

  • 0.5 dl Koldpresset jomfru olivenolie
  • 100 gram Bacon i små tern
  • 1 stk. løg, snittet i små tern
  • 2 stk. porre, skåret i tynde ringe
  • 1 stk. gulerod, skåret i små tern
  • 1 kvart knoldselleri, skåret i små tern
  • 1 stk. bagekartoffel, skåret i små tern
  • 100 gram hvidkål, skåret i små tern
  • 1 ds. hakket tomater med chilli
  • 2,5 liter Hønsebouillon
  • 100 gram suppehorn
  • 2 fed hvidløg
  • Salt & Peber

Sådan gør du

 

  • Sautér bacon i olien.
  • Tilsæt grøntsagerne.
  • Lad alt sautere og tilsæt bouillon.
  • Tilsæt suppehorn når det simre.
  • Kog til pastaen er færdig – ca. 8 – 10 minutter alt efter ønsket konsistens.

Servering

  • Smag suppen til men knust hvidløg, og tilsæt evt. ekstra bacon, salt/peber og pynt med persille.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




*